a
0
EHEIM powerLED világítások
2019. Feb. 20.

A formás kerek lámpák, kiváló minőséget és gazdaságos teljesítményt nyújtó LED világítások. Egyenletesen osztják el a fényt a tengervízzel töltött medencékben, ennek köszönhetően az ott élő organizmusok megfelelően növekednek. Fényerejük valósághűen visszaadja a víz alatti világ természetességét.

EHEIM powerLED "sugárzó kék"

EHEIM powerLED "napfény"

EHEIM PowerLED "napfény és fotokémiai kék"

 

Akvarisztika 3

Több, mint egy hagyományos neon cső, mivel a fotoszintézisben a LED-ek fontos szerepet töltenek be. Ez egy olyan biológiai reakció, melyben az élőlények a napfény energiáját felhasználva szervetlen anyagból szerves anyagot hoznak létre. A folyamat során anyagcsere megy végbe (metabolizmus), amely lebontó (katabolikus) és felépítő (anabolikus) folyamatokból tevődik össze.

 

A „actinic blue - sugárzó kék” fénye elősegíti a korallok növekedését, azok színe élénkebb és természetes fluoreszkáló lesz.

 

A „daylight - napfény” típusú LED világítás természetes nappali fényt biztosít a vízi növények számár, hiszen a fény spektruma és a megvilágítás speciálisan azok növekedéséhez van igazítva.

 

A „daylight & actinic blue - nappali és sugárzó kék” a fény egyenletesen oszlik szét a tartályban, a korallok és növények egészséges növekedését egyaránt segítve.

 

Egyszerű rögzítésük az akvárium széléhez könnyűvé teszi használatukat. Tartórúdjukon szabályozni lehet a megvilágítandó területet, a lámpatestek így a kívánt helyre csúsztathatóak.

 

   

 

 

 

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek