a
0
Eheim Twin Automata haletető Dupla tartállyal
2020. Okt. 09.

 

Profi, két kamrás automata haletető, amely minden igényt kielégít. Praktikus kellék minden akvárium mellé.

 

Akvarisztika 3

 

Hasznára van a hobbi akvaristának épp úgy, mint a profinak, amikor hosszabb időt tölt távol a szépen betelepített medencétől. Kiváló segítséget nyújt a dolgos hétköznapokon és a nyaralások idején. Nincs szükség szomszédot, ismerőst megkérni a halak etetésére, hiszen ez az Eheim Twin automata haletető akkor adagolja az eleséget, amikorra a készülék be van programozva.

 

 

A két 80 ml-es tárolórészbe különböző etetőanyagot célszerű tölteni, így az akváriumban élő kisebb-nagyobb halfajok egyaránt eleséghez jutnak. A tartályok egymástól függetlenül beállíthatók. Granulátum, pálca, pellet, pehely bármi adagoltatható vele.

 

 

Hat aktív szellőztetőjének köszönhetően a táplálék nem nedvesedik meg, folyamatosan szárazon van a tartályban. A funkciógombok cseppállóak. A figyelmeztető rendszer gyorsan megmutatja az alacsony töltöttségi szintet. Kényelmesen felrögzíthető az akvárium tetejére.

 

 

Az etetőberendezés előnye az is, hogy a halak hozzászoknak az adott időpontokban kapott ételhez. Az üzembe helyezés után egy ideig érdemes megfigyelheti a halak reakcióját, amiből aztán kikalkulálható a táplálék mennyisége és annak napi gyakoriságának beállítása. Idővel a hal már várja az eleséget, így az nem sodródik a víz felszínén, a mennyiség beállításának köszönhetően pedig mind elfogyassza, és a víz hosszabb ideig tiszta marad.

 

 

 

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek