a
0
II. Magyar Akvakertész Verseny
2010. Nov. 05.

FIGYELEM! Már csak alig két hét van hátra a nevezések leadhatóságáig Magyarország legrangosabb akvarisztikai versenyére, amelynek egyik támogatója a Fisch Akvarisztikai Magazin és webáruház.

A tavalyi akvakertész verseny hatalmas sikerén felbuzdulva, ismét meghirdetésre került Magyarország legrangosabb akvarisztikai versenye, a Hungarian Aquascaping Contest (H.A.C.) 2010.


A versenyre minden, az alkotó által növényes akváriumnak ítélt pályaművel lehet indulni. A zsűriben a hazai akvakertészek legnagyobb szakemberei (Lantos Viktor, Farkas Balázs, Néder Attila), és Czéher György, a japán kultúra és művészet ismert egyénisége, a Magyar Killi Szövetség alapítótagja került be. Azonban a zsűribe a szervezők egy neves külföldi szakértőt is ígérnek, akinek a nevét egyenlőre nem árulják el.

A szigorú versenybírák a nemzetközi versenyeken már bevált irányelvek szeirinti pontozást ígérnek. Fontos az összbenyomás, a kreativitás, a nővények és halak harmóniája és kritikus szemmel vizsgálják majd a természetességet is.

A rangos megmérettetés összdíjazása meghaladja az 570 ezer forintot. Az egyik főtámogatóként a Fisch Kft. is számos professzionális EHEIM termékkel szponzorálja a versenyt.


Részletes versenykiírás és a nevezés a H.A.C. 2010 oldalán található.
Link: http://hac-aquascaping-contest.com

A nevezések fotóját 2010. november 12-éig várják.

A résztvevőknek sok sikert kívánunk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!