a
0
Jubileum: 200. megjelenés
2011. Aug. 01.
Telik az idő és a nem egész egy év alatt, amióta webáruházunk remélhetőleg hasznos információkat is nyújtó magazin jelleggel is előrukkolt az írások száma elérte a 200 cikket. Ezért, most egy picit ünneplünk!
Akvarisztika 1

Tisztelt Vásárlónk,
Kedves Olvasónk!


Ezúton is köszönjük eddigi bizalmát és figyelmét.

Az elmúlt időszakban számos kerti tóval és akvarisztikával kapcsolatos cikket, terméktesztet és leírást közöltünk azért, hogy ne csak egy webáruház legyünk a sok közül. A tavaly decemberi  nyereményjátékkal egybekötött, Önök által visszaküldött adatlapok tanulságaként úgy gondolom webáruházunk működése is a vásárlók elvárásai szerint alakult.

Sok időt és energiát fektettünk az Eheim termékek adatlapjainak fejlesztésére, odafigyelve az apró részletekre  és a könnyű alkatrész és szűrőanyag rendelésre is. Elindítottuk ez Eheim infopont+ szolgáltatásunkat is, amely nem csak a már Eheim termékek tulajdonosainak elérhető, hanem minden érdeklődőnek. Így nem csak fórumon keresztül adunk választ a kérdéseikre, hanem már tesztpéldányokat is adtunk, olyan külsősöknek, akiktől azt kértük írják meg véleményüket egy-egy adott típusról. Ezeket szintén olvashatták már magazinunkban.Egyedülálló módon frissítettük a Tetra akvarisztikai és kerti tavi díszhaltápjai, vízkezelői, növénytápjai, algásodás-kezelő szerei adatlapjait is. Nem csak a részletes leírást, hanem az adagolásról is előre informálódhatnak, illetve egyes termékeknél tippeket is olvashatnak a leghatékonyabb felhasználásról.

Jövőbeli terveink között szerepel egy újabb márkacsalád felvitele webáruházunkba, tovább bővítve ezzel a kínálatot. Az ősztől pedig szeretnénk elindítani, első versenyünket akvaristák számára. Természetesen értékes nyereményekkel.

 A cikk bevezetőjében említettük, hogy picit ünneplünk. Az ünneplés, pedig legyen másnak is jó egy picit! Tehát felteszünk három kérdést, aki elsőként a cikk alatti fórumban helyesen megválaszolja, annak 1 csomag 15 g-os TetraMin Granules, 1 csomag 15 g-os TetraMin Crisps és 1 csomag 12 g-os TetraRubin díszhaltápot küldünk ajándékba.

A kérdések:
1. A díszhalakról szóló írásainkat a Vitorlás ponttyal kezdtük. Milyen jelzővel illettük a címben?
2. Több sorozatot is indítottunk, különböző témában. Írja meg legalább egy sorozat címét.
3. Írjon legalább három Eheim termékről szóló cikket, amely megjelent magazinunkban.

A kérdésekre a helyes válaszokat megtalálják weboldalunkat böngészgetve, de használhatják a fenti kereső funkciót is.

Még egyszer köszünjük bizalmát!
A Fisch Kft. valamennyi dolgozója
Akvarisztika 1

Hozzászólások:

AkvaSzerk

Admin

Regisztrált:
2010-08-17

A válaszokat köszönjük!

Küldjük az ajándékokat!

lanczierzsebet

Nézelődő

nézelődik, ismerkedik....

Regisztrált:
2011-06-12

1. A mindenevő óriás
2.Zöld akvárium
3.-1:Eheim szűrőanyag iskola
-2:Tartósteszt: Eheim Professionel 3 (2075)
-3:Eheim infopont+: Légpumpák
-4:Eheim automata haletetők
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!

A cikkben szereplő termékek