h
0
VI. TOP MIX-PRESTON Feeder kupa
2019. Máj. 08.

Idén már 6. alkalommal került megrendezésre a TOP MIX-PRESTON feeder kupa Balatonújlakon a Nyugati-övcsatornán, ismertebb nevén a Mária-csatornán. A víz méltán híres kiszámíthatatlanságáról, amelyet rendszerint egy-egy markáns front vagy egy erőteljes lehűlés nagyban befolyásol. Szerencsére idén a feeder versenyhez kegyesek voltak az égiek és Mária is szebbik orcáját mutatta.

Carp Zoom tesztcsapat

A Carp Zoom csapata teljes létszámmal idén is résztvevője volt ennek a rangos megmérettetésnek. Dévérek megfogása mellett kisebb méretű karikakeszegekre, tenyeres vagy kicsit nagyobbacska pontyokra és elvétve kárászokra lehetett számítani. Míg az első versenynapon a dévérkeszeget viszonylag jól lehetett fogni, addig a második napra egy kisebb lehűlésnek és az erőteljes szélnek köszönhetően ezen fajok kapókedve némileg alábbhagyott, de azért így is szépen lehetett belőlük fogni, ott, ahol összeálltak. Csapatunknak a szombati versenynapon a tíz szektorban összesen 3 szektorgyőzelmet sikerült megszereznie, név szerint Simon Norbert, Bakos Bálint és Végh Tamás vívták ki az elsőséget, míg Baráti József és Tóth Henrik szektorában egy 2. helyezéssel zárt.

 

 

 

Ladányi Béla három ponttal fordult, míg Schmidt Attila 4, Kocsis Laci 5, Szabó Tomi 6 pontot szerzett. Ezekkel az eredményekkel a hátunk mögött izgatottan vártuk a vasárnapi folytatást… Az éjszaka feltámadt viharos szél másnap sajnos nem kedvezett a halak kapókedvének, ez meg is látszott az aznapi fogott súlyokon. Balszerencsénkre a 10 szektor közül volt olyan, amelybe három versenyzőnk is összehúzott, így elvéve egymástól az értékes pontokat (Szabó Tomi, Kocsis Laci, Tóth Henrik).

A verseny végén örülhettünk, ugyanis Simon Norbinak sikerült megismételnie az előző napi szektorgyőzelmet, így összetettben 2 ponttal kevesebb fogott súlyal a 4. helyen végzett.

 

 

További eredmények:

4. Simon Norbert (2 pont) 24570 g.

5. Tóth Henrik (3 pont) 32930 g.

8. Bakos Bálint (4 pont) 27120 g.

17. Végh Tamás (5 pont) 22470 g

21. Ladányi Béla (6 pont) 22190 g.

25. Kocsis László (7 pont) 24440 g.

30. Szabó Tamás (9 pont) 24440 g.

42. Baráti József (10 pont) 18330 g.

47. Schmidt Attila (12 pont) 23240 g.

 

Carp Zoom Feeder Team

Carp Zoom tesztcsapat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!